Növénytermesztés

agroperlitpalanta_optimized

Agroperlit Palánta

Palántázáshoz, hajtatáshoz, takaráshoz a legjobb perlit. A legmagasabb vízfelvételel, a legjobb vízmegtartással és a legjobb hőszigeteléssel rendelkezik, így a magoknak és palántáknak ideális körülményeket biztosít.

agroperlituniversal_optimized

Agroperlit Universal

A növénytermesztés minden területén jól teljesít legyen szó hajtatásról, földtől elválasztott zöldség- gyümölcstermesztésről vagy földkeverék készítésről. Kedvelt a díszfaiskolákban, virágkertészetben, csemetekertekben és a kötött talajok lazításában. Kiváló választás a biogazdálkodásnál, a kemo- és hidrokultúrás termesztésnél. Nagyon jól vezeti és tartja a vizet, egyenletes tápoldatellátást biztosít. Valamennyi szabályzási típussal jól összeilleszthető. Többször felhasználható, gazdaságos és az utolsó ciklus után a talajra kiszórható, beforgatható, talajjavító hatású.

agroperlitextra_optimized

Agroperlit Extra

Ez a régi tradícionális kertészeti perlit típus, amely a hidrokultúrákban ugyan alulmarad az Universalal szemben, a földkeverékeknél verhetetlen. Hatalmas előnye a csomósodás mentes könnyű keverhetőség. A vízvezetésben, vízmegtartásban, hőszigetelő képességben a három közül a legrosszabb, azonban a hatalmas szemcséknek köszönhetően rendkívül könnyű a perlitszemcse gyökérről való visszanyerése és újra felhasználása.

Perlitgyár: 2316-Tököl, Ráckevei út 10. (Petőfi Ipartelep)
Gps: 47.301561;  18.945712

Elérhetőségek

Szakmai tanáccsal vagy rendeléssel kapcsolatban kérem hívja az alábbi számot.